Friday, 7 October 2016

KURSUS JURULATIH RENANG

















HI UOLSSS ....ari ni saya  nak citer sket pasal "KURSUS JURULATIH RENANG" yang saya join baru2 ni best tau dpt experience baru nih...santai jer KELAS JURULATIH RENANG ni tak macam KURSUS INSTRUKTOR AEROBIK siap ada exam bagai kena dpt beat music dll. tapi apa yang pasti memang seronok mencuba sesuatu yang baru hihi..tapi kalau da minat kiter redah n harung jer ...Dua-dua pun INTERESTING tau..ada keistimewaan tersendiri untuk mencapai target senaman dan kesihatan yg terbaekkk..
At least kluar jap dari dunia ubatan n suntik menyuntik nih...


Wednesday, 31 August 2016

SAPER MAU JADI AHLI ROBIK



MOH LER KITE GEGARKAN LEMAK TEPU 
DI PERUT, PEHA DAN PINGGUL MANA TAU BOLEH KURUS MCM KAJOL

HURMMMMM MACAM MANA YER??? MUDAH SAJER DAFTAR JADI AHLI 
D' AEROBIK ZONE KIA MAKMUR DAN DAPATKAN DISKAUN UTK JOIN 
AEROBIK /ZUMBA SETIAP KALI BERTANDANG....HUHUHU
MUDAH BUKAN??? BERBALOI-BALOI

PUSAT KECERGASAN DAN KECANTIKAN WANITAN







INTAI-INTAI JADUAL SWIMMING POOL

'JOM TERJUN'

UPSI,PSAS,INSTUN,PROTON CITY,HULU BERNAM,TAMAN SEKIAH MAKMUR

BUKA SETIAP HARI TERMASUK HUJUNG MINGGU DAN CUTI UMUM
MASA : 08.30 PAGI -7.00 MALAM
ISTIMEWA HARI RABU :   WANITA SAHAJA


Thursday, 25 August 2016

MARI BELI BAJU RENANG MUSLIMAH

UPSI,PSAS,PROTON CITY,BEHRANG ULUMARI BELI BAJU RENANG MUSLIMAH DI TAMAN SEKIAH MAKMUR BEHRANG ULU... TIDAK PERLU RISAU KERANA KAMI BERDEKATAN DENGAN ANDA KERANA KAMI ADALAH AGEN BAJU RENANG MUSLIMAH YANG BERDAFTAR. HARGA MENGIKUT SAIZ...
BAJU RENANG MUSLIMAH XS-3XL
======================
Ramai yang ingin menguruskan badan dengan aktiviti renang. Tapi sukar mencari baju renang yang sesuai, yang longgar, yang dapat menyembunyikan benjolan2 lemak yang memalukan. Jangan risau, baju renang kami mempunyai saiz dari S hingga 3XL. Sudah ramai yang milikinya dan berpuashati.
>> Baju Renang ini diperbuat daripada spandex/ elastane/lycra.
>> Potongan baju lurus dan longgar, tidak terlalu ketat.
>> 1 set disertakan cap dan tudung (menutupi dada) yang sepadan.
>> Saiz XS hingga 3XL.
 Zip baju di depan bagi memudahkan memakai dan menyalin pakaian,
 Saiz: XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL
 Harga Menarik: RM169 - RM210


bergantung saiz (not including postage)
Boleh menempah terus atau datang ke kedai kami di
No 11, Jalan Makmur Utama
Taman Sekiah Makmur,
Berdekatan dengan INSTUN
atau telefon terus kepada saya untuk tempahan 01132356290...TENKIU


Aerobic Zone in Kia Makmur / Barber Shop/ Baju Renang Muslimah