Friday, 7 October 2016

KURSUS JURULATIH RENANG

















HI UOLSSS ....ari ni saya  nak citer sket pasal "KURSUS JURULATIH RENANG" yang saya join baru2 ni best tau dpt experience baru nih...santai jer KELAS JURULATIH RENANG ni tak macam KURSUS INSTRUKTOR AEROBIK siap ada exam bagai kena dpt beat music dll. tapi apa yang pasti memang seronok mencuba sesuatu yang baru hihi..tapi kalau da minat kiter redah n harung jer ...Dua-dua pun INTERESTING tau..ada keistimewaan tersendiri untuk mencapai target senaman dan kesihatan yg terbaekkk..
At least kluar jap dari dunia ubatan n suntik menyuntik nih...


Wednesday, 31 August 2016

SAPER MAU JADI AHLI ROBIK



MOH LER KITE GEGARKAN LEMAK TEPU 
DI PERUT, PEHA DAN PINGGUL MANA TAU BOLEH KURUS MCM KAJOL

HURMMMMM MACAM MANA YER??? MUDAH SAJER DAFTAR JADI AHLI 
D' AEROBIK ZONE KIA MAKMUR DAN DAPATKAN DISKAUN UTK JOIN 
AEROBIK /ZUMBA SETIAP KALI BERTANDANG....HUHUHU
MUDAH BUKAN??? BERBALOI-BALOI

PUSAT KECERGASAN DAN KECANTIKAN WANITAN







INTAI-INTAI JADUAL SWIMMING POOL

'JOM TERJUN'

UPSI,PSAS,INSTUN,PROTON CITY,HULU BERNAM,TAMAN SEKIAH MAKMUR

BUKA SETIAP HARI TERMASUK HUJUNG MINGGU DAN CUTI UMUM
MASA : 08.30 PAGI -7.00 MALAM
ISTIMEWA HARI RABU :   WANITA SAHAJA